Gilwell

Här sitter vi nu ute på Gilwell, en stuga ute i skogen nära Sparreholm

Har nyss kommit in ifrån en liten Valborgseld som vi hade nere vid vattnet.

Jag och Mikkola sitter här vid varsin dator och är sociala med just datorerna haha.

Jag känner mig fruktansvärt rastlös. Imorgon kväll måste jag hitta på något produktivt.

Hur som helst, lite bilder nedan..











So long!

/Kim Baung

God morgon

Att sova är verkligen underbart. Några timmar av omedvetenhet. Tyvärr blev det dock bara 6 h sömn inatt eftersom det blev ungefär en timme Bengan Johansson igår för mycket (eller inte för mycket, men ungefär 1 h mer än vad jag tänkt från början). Mitt i natten kom jag också på att jag behövde skicka iväg en massa mail så sänggående vid 01.00 inatt och så upp nu 07.00 för att tvätta.

Nu sitter jag här och diggar Rhianna feat T.I.

"So live your life, instead of chasing that paper
 Just live your life, ain´t got no time for no haters"

Jag kan inte annat än gilla Rhianna som artist, hon är helt enkelt fantastisk.



Nu en dusch så att jag snart kan komma iväg till jobbet.


/Kim Baung

En bra dag

Nu slår klockan midnatt om bara en liten stund. Ser jag tillbaks på dagen så ser jag att jag hunnit med en hel del här hemma. Nästan all disk är borta, det är ganska städat och fint.

Jag var nyss ute på en promenad. Det var himla skönt. Jag tycker att det är fantastiskt att vara ute och gå med lovsång i öronen och fästa alla mina tankar på Jesus en stund. Mina egna problem ter sig inte lika stora och svåra när jag fokuserar på min Herre.

Nu sitter jag återigen och lyssnar på Bengt Johansson och blir uppfylld. Samtidigt ler jag åt mina nya fina glas. Min materiella ådra är sprängfylld idag. 

Imorgon är det läger med Kloster församling, det ser jag framemot.

På måndag är det dags för studioinspelning, det känns väldigt gott.

"You are living far away from me, but how I wish that you could see
 All the goodwill living in me"
/Kim Baung 2009

Nu ska jag snart kvarta. Bara en sång till av Bengan, en sång några gånger till möjligtvis, men sedan ska jag sova.

/Kim Baung
 

Tillägnat

Jag Kim Baung är singel igen. Efter 1,5 år tog det slut mellan mig och Johanna Klockars. Allt har sin tid, vår hade haft sin. Jag har inget ont att skriva om Johanna, hon är en fin tjej och jag hoppas att hon hittar någon som en dag kommer att göra henne väldigt lycklig, det förtjänar hon. Därför tillägnar jag detta inlägg till den person som under dem senaste 18 månaderna i mitt liv på många plan levt närmst mig.

Nu är en ny dag här, livet går vidare, med vissa förändringar.

Tack Johanna Klockars för den tid vi hade!

/Kim Baung

Kvällen

Stressen stoppades. Linn och jag bestämde oss för att träffas en annan dag så snabb efter det beslutet tog jag och sov trekvart, det var skönt.

Nu är väl tanken att jag ska städa klart resten av lägenheten, får se om jag orkar. Nu ser det iaf någorlunda städat och fint ut.

Idag har jag lyckats göra ett köp jag är mycket nöjd med. Nya dricksglas från iittala (ett märke som jag verkligen älskar vad gäller tillverkningar i glas).




Har också lovat Zanna att lägga upp bilder från Kyrkan, här till att börja med en på henne och Alexander.






/Kim Baung


Hetsäta

Jag är stressad.

Sitter just nu och hetsäter kebab.

Har varit i Kyrkan och repat med Inga-Lill, det gick jättebra och hon är guld värd!

Efter hemkomst från Kyrkan har jag städat som en galning och jag har fortfarande en hel del kvar, och så ska jag hinna träffa Linn idag också.

Herregud, ge mig lite mer ork nu så är Du snäll!

/Kim Baung

Wake up call

Shit, efter en trevlig middag igår kväll med god dricka så somnade man ordentligt må jag lova. Nu är det dags att äta en frukost här hos Sandra, sedan ska jag upp till S:t Andreas Kyrka och repa inför studioinspelning nästa vecka.

Och jag lyckades inte skicka något galet sms eller skriva något allför dumt här på bloggen.

Bra gjort!

/Kim Baung

Wohoo

Nu jävlar är det fest:)

Dagens glädje

Dagens glädje är att höra två av våra ungdomar i Kyrkan sitta och spela och sjunga otroligt vacker stämsång tillsammans. Tack Ida och Cilla!

Dagens andra glädje är att jag snart ska hem till Sandra och käka och dricka gott.

Dagens jävlighet är att det gör ont, men förhoppningsvis så försvinner det snart.

So long!

/Kim Baung

Sömnbegär

Jag är otroligt trött, helst vill jag somna här och nu vid datorn på jobbet, dock vet jag inte om det kommer uppskattas imorgon av varken mig själv eller min boss.

Om jag gör mig iordning nu och går så är jag hemma om 45 minuter, annars dröjer det en timme drygt om jag tar bussen. Fan alltså, ibland önskar jag att jag hade en säng på jobbet. Ibland ser jag ingen större anledning till att ha lägenhet, jag spenderar ganska lite tid där och kunde jag sova på jobbet så skulle jag spara in 1 timme varje dag på att slippa gå eller ta bussen hit. Tänk vad underbart att vakna upp och ha arbetet precis framför sig. Visst låter det kanske lite skadat detta resonemang, men jag älskar mitt jobb och värdesätter det högt i mitt liv och så är jag någon slags "tidsocheffektivitetsivrare" som inte gärna vill låta tid gå åt till det som jag ser som onödigt.

Imorgon kväll ska jag träffa min kära vän Sandra, det var länge sen sist och nu ska vi ta en kväll att socialisera lite med varandra. Gnälla, klaga och ha roligt! Ser verkligen framemot det:)

Snart är det Valborgshelg. Min intention är att åka med Kloster församling på läger en natt (tors-fre) , sedan försöka vara ledig fredag till lördag eftermiddag och sedan har jag ungdomsläger tillsammans med Anna J i Tomas mellan lördag kväll och söndag kväll. 

Och sen så känner jag väldigt mycket för att åka bort med någon fantastisk människa några dagar. Att vara lite social, få lite miljöombyte och att komma bort från Eskilstuna en liten stund.

...och så vill jag ha en säng på jobbet, hmm?

Nu tror jag att jag ska käka lite av maten som jag köpte med mig från Spicy hot idag:)

So long!

/Kim Baung 

En hjälpande hand

Jag var inte riktigt utvilad när jag gick upp imorse må jag lova, men diciplinen fick mig till slut på fötter.

Idag blev första gången jag spelade på orgeln i Fors Kyrka. Anledningen till detta var att jag skulle hoppa in för en annan kantor som hade blivit dubbelbokad. Min uppgift var att spela på en kyrkovandring för årskurs 7-elever. När jag väl stod framför orgeln kom  paniken. 45 olika stämmor (alltså olika instrumentljud, i vanliga fall spelar jag på en orgel med 15), tre manualer (alltså "pianorader, jag är van vid två) och sen hur många olika knappar som helst. När det väl var dags att spela så blev det verkligen inte som jag ville. Dem olika stämmorna harmoniserade i mina öron inte alls. Jag hoppade mellan manualerna, hann inte se på noterna och resultatet gick käpprätt åt skogen tycker jag.

Helt plötsligt efter att jag spelat klart dök dock Staffi Lontos, min orgel och pianolärare upp. Han var i Fors av en annan orsak han hjälpte mig ställa in stämmor och trycka på knappar. Tack vare det blev den andra omgången jag spelade helt godkänd i mina egna öron.

Tack så mycket Staffi, du räddade en stor del av min dag.

Man dömer givetvis sig själv hårdast. Ibland vore det skönt att bara kunna släppa det gamla, det kommer ju hursomhelst aldrig igen.

Somliga har svårt att tro sanningen, tids nog går den nog dock in, med lite vilja och mycket kärlek.


/Kim Baung

För tillfället nöjd

En härlig arbetsdag är snart till ända och det är snart dags att försvinna in i drömmarnas värld.

Kören sjöng väldigt vackert i Temamässan, jag är verkligen stolt må jag lova.

Jag sitter och kollar igenom dagens bilder från kvällen i Tomas samt en hel del gamla bilder. En av bilderna ger en ganska bra bild av vad jag menar med naturligt i en ytlig mening. Hade saker och ting sett annorlunda ut i livet, hade verkligheten varit en annan hade jag inte dragit mig för att visa den. Men jag är för tillfället ganska nöjd med verkligheten och tänker och tänker inte låta en sak få förstöra alla andra.

En dag ska du dö, alla andra dagar ska du inte det

Det ska fan få bli mitt motto i livet. Lev livet fullt ut, varenda dag, varje stund. Tacka och var tacksam, be och du skall få. Ta ansvar för din framtid genom att ta ansvar för nuet. I slutänden ska det mycket till för att vi ska kunna skylla våra tillkortakommanden på någon annan. För i den stunden vi skyller ifrån oss släpper vi all makt... Och vem fan vill vara ett offer?

Vi är självförnekare...

Jag är glad...

Nu ska jag snart lägga ner internet och vila hjärnan en stund.

So long!

/Kim Baung

Fistful of love

Hemma från Nyköping sedan en timme tillbaks nu. Sitter och njuter av lite Antony and the Johnsons.

Var ganska slut på bussresan hem, sov bara fyra timmar inatt eftersom vi satt uppe halva natten och körde Sanning och konsekvens. Det är fantastiskt vad människor kan gå med på att göra och hur ärlig man själv kan vara.

Ska iväg till Tomakyrkan om knappt en timme och spela på ett dop. Lite senare kommer kören för att värma upp inför Temamässan. Sedan blir det festligt tema på mässan och efterföljande träff.

Och jag ser så mycket framemot att träffa dig kära du...

/Kim Baung


Sanning och konsekvens

Tanken var att jag skulle sova hemma inatt efter mötet på Stjärnholm, men eftersom bussen var sen och inga fler tåg gick så är jag fortfarande kvar här utanför Nyköping. Vi sitter här tillsammans och kör Sanning och konsekvens, det är snart dags att sova så att jag kan komma med det tidiga tåget hem för att spela på dop och Temamässan. Kören ska vara med imorgon och det känns himla bra:)

Jag tror att jag mår väldigt bra just nu...

Och jag gör allting för att jag tror att jag vill det...

Några timmar så... Sen kommer jag att le som vanligt!

/Kim  Baung

Kort utekväll

Det blev alltså musikcafé ikväll. Kära Cilla sjung:)

Efter det styrde jag stegen mot stan för att träffa Saga och Kenneth. Efter en kort stund valde jag dock att gå hem eftersom jag ska upp tidigt imorgon. 

Nu sitter jag här och ska snart sova.

Saliga är dem som kan berätta vad dem känner för den dem tänker på... 

/Kim Baung

En varm kväll

Har precis varit iväg och shoppat något att äta eftersom skafferi och kyl var väldigt tomt vid hemkomst från jobbet.

Ska snart iväg på musikcafé, ser framemot det. Efter det blir det förhoppningsvis en varm och trevlig vårkväll.

Imorgon ska jag iväg tidigt till Nyköping på möte, ska bli trevligt att träffa styrelsen.

På söndag blir det först dop och sen härlig temamässa med alla konfirmander. Den duktiga kör jag leder har övat in ett nytt vackert stycke att framföra, jag ser verkligen med förväntan på det.

Idag var det löningsdag och det känns bra. Tyvärr har min stora räkningshög lyckats sno nästan halva min lön (och jag är inte en sån som beställer en massa dyra saker). Skit samma, det är faktiskt skönt att få betala ibland. Och som vi pratade om på jobbet idag om människor som uppskattar pengar för mycket. Saga slog huvudet på spiken med sin reflektion om människor som jobbar så mycket för att dra in en massa pengar för att kunna hålla en viss fasad, sådana kan lika gärna spela sin roll på teater.

Förhoppningsvis får jag möta två av mina favoritmänniskor ikväll...

So long!

/Kim Baung

Sol

Ska jag skita i allt och börja bry mig?
Inte lyssna, istället höra.
Säga bu och inte tänka på konsekvenserna.
Göra precis det jag känner för nu och skita i sen.
Ska jag vända allt upp och ner, vända allt rätt igen?

H-C och jag träffades idag och talade en hel del. Jag blev arg, frustrerad, ilsken och ful i mun. Och jag skiter fullständigt i det. Det är tur att jag har H-C som kan plocka fram saker och ting ur mig, det är tur att jag kan spy ur mig mycket av det jag tycker och känner för någon. Det är tur att H-C är snäll haha. Och för allas kännedom så är inte H-C en låtsaskompis.

Snart är det ensemblegrupp. Dags att börja spåna på material tills kvällen.

/Kim Baung

Sömntimmen slår

Jag hade satt upp många mål för vad jag skulle hinna under denna min lediga dag, men fuck that, det blev inte alltför mycket hunnet men man får vara glad för det lilla.

J är ute på kvällspromenad.

Jag tänker snart sova.

Imorgon blir det en låååång arbetsdag, men av någon anledning ser jag verkligen framemot den.

"Jag ser in i dem frågande, oskyldiga ögonen,och förstår jag att jag aldrig kommer att kunna leva upp till dina ideal"
/ H Boem

/Kim Baung


Värktabletter

God morgon. Det känns som om det går åt rätt håll med min hals och kanske beror det också en hel del på värktabletter.

Jag sov till 10.20 idag vilet var mycket uppskattat. Nu har jag ätit ett par härliga ostfrallor, en yalla och en massa Bravo juice.

Snart ska jag ställa mig och stryka så att jag kan se någorlunda städad ut ikväll.

Sitter och längtar tills min lön kommer. Jag är inne i någon materialistisk önskeperiod då jag bara vill shoppa. Ipod, kameraväska o.s.v.

"Varför stannar ni i mörkrets rum
 Han är inte här Han lever
 Släpp in ljuset, Guds mysterium

 Uppstånden är Guds Son"

/Kim Baung


Low life

Jag blir trött på mig själv, sitter här sent på kvällen efter en helg med få timmars sömn och kollar på LSD-trippade kineser med ett antal olika bokstavskombinationer som hurrar på eliten inom Sveriges B eller kanske till och med
C-kändisar "Jag är med i en japansk blablabla"

Min halsjäkel gör ont och har sig...

Jag är tyvärr inte alltför positiv just nu.

Förhoppningsvis är jag gladare imorgon.

Har funderat på det faktum att man ibland kan komma att tycka om människor som man egentligen tycker är fruktansvärda personer med dålig karaktär. Varför liksom? Påminner dem om något man förnekar hos sig själv eller tycker man bara att det är befriande med någon olik sig själv. Eller är det så att den där lilla goda delen i karaktären väger upp hela personen? Kanske är man precis lika rutten som den man föraktar och anledningen till att man föraktar är att man är avundsjuk på den andra personens förmåga att bete sig som en idiot och ändå inte känna några uppenbara samvetskval. Mitt samvete är oftast ett Pain in the ass och det är kanske något jag ska vara glad över, men ibland skulle jag vilja kunna bete mig illa och inte bry mig ett dugg. Det skulle vara befriande för stunden, men ganska destruktivt i längden. Jag vet inte riktigt vad jag svamlar om...

Jaja... Klockan börjar närma sig midnatt. Imorgon kan jag sova så länge jag vill eftersom jag inte börjar jobba förrän kl. 16.00 men för att motverka ångest kommer jag säkert ta mig upp tidigt för att jag mår dåligt av att sova bort för många timmar av dagen.

Imogon är det kör igen, det ska bli roligt, jag tycker om min kör...

Jag tycker om att sova med, därför ska jag nu ta och göra det.

God natt!



/Kim Baung

Återupprättad

Det har varit tyst ett tag nu här på bloggen men nu ska jag iaf försöka skriva ner något.

Denna helg har jag varit på läger tillsammans med Fors församlings konfirmander, det har varit alldelles för lite sömn, men ändå väldigt trevligt. Vi hade en himla mysig mässa igår då vi sjung min nya favoritpsalm som sedan igår suttit ganska konstant på (eller i?) min hjärna.

Tim vår präst höll en fantastisk predikan som träffade mig rakt i hjärtat, vilket jag verkligen uppskattade.

Har nu kommit hem och har den senaste timmen suttit och kollat på intervjuklipp med Carolina Gynning. Hon är så härligt utflippad, energisk och glad. Jag skrattar och blir glad.

Imorgon är jag ledig fram till 16.00 och jag ska försöka passa på och städa hela lägenheten och göra fint.

Ska snart iväg och lyssna på en konsert i Fors Kyrka, Mats Stenlund dirigerar.

Jag kommer nog att somna ganska gott ikväll.

I torsdags sjung min (Fors församlings) kära Ungdomskör i S:t Andreas Kyrka och jag lägger därför upp ett par bilder på dem.





Nu, iväg!


förlåt...


/Kim Baung

Dagen efter

Jag erinrar mig själv att jag haft samma överskrift vid något tidigare tillfälle, men idag är verkligen Dagen Efter.

Det blev långt och länge igår och jag lyckas som vanligt när det är fest tala alldelles för högt om vád jag tycker om folk. Jag kallade en kvinna vid mitt bord något väldigt opassande och fick skämmas och skäms fortfarande. Jag får tacka min lyckliga stjärna för att jag inte fick pisk.

Jag sitter i mitt vardagsrum och den underbart vackra dagen utanför letar sig in i form av en massa solstrålar.

Idag ska nog jag och J slutföra projektet att städa lite här hemma, J är så snäll som hjälper till. Just nu ligger hon och sover och stör sig säkert en hel del på att datorn min låter sådant.

Annars är jag ledig idag...

Och trött...

So long!

/Kim Baung

Solen skiner

Idag har det varit en härlig arbetsdag. Jag började kl. 09.00 i Pauli Kyrka i Skifting, kl. 10.00 var Långfredagsgudstjänsten igång.

När jag väl var klar i Pauli tog jag bussen till tågstationen och gick därifrån ut till Tomaskyrkan(min arbetsplats) i Stenby. Solen sken och det var med lätta steg jag tog mig framåt.

När sista tonen ljudit ut i Gudstjänsten i Tomas tog jag en promenad därifrån hem till mitt place på Söder. Det känns himla bra att röra på sig och min kropp uppskattar det verkligen.

Nu är klockan snart 17.00 och jag ska ta en dusch och sedan röra mig hem till mamsi för att äta påskbord med familjen.

Förhoppningsvis ska syster och jag ta en drink ute ikväll. Hoppas på det.

I helgen är jag ledig, imorgon ska Saga, jag och Kenneth till Ölklubben, det ser jag verkligen framemot.

Måste bara säga att kära Agnes länkat en otroligt bra låt på sin blogg, jag är helt fast. Artistnamnet är Johnossi och jag bara njuter av den helt underbara rösten. Herregud vad vackert.

På vägen hem från Tomaskyrkan såg jag en del människor. Några ordnade i trädgården, någon var ute på en rökpaus från jobbet o.s.v. Jag började fundera på vad påsken kunde betyda för dem här människorna, är det en religiös högtid, är det kycklingar och påskägg eller något annat?

Och så funderar jag på vad påsken är för mig...

Jo, en påminnelse om Guds vilkorslösa kärlek till mig och alla andra människor på denna jord...

Att Han lät sin ende Son gå i döden för att vi skulle få liv, och liv i överflöd. 




/Kim Baung

Jag är glad...

Det är mycket som känns bra nu och det känns väldigt bra.

Jag har två dagar kvar att arbeta denna vecka. En mässa imorgon och två Gudstjänster på fredag. En hel del att öva, men det är bara att diciplinea sig och nöta till allt sitter.

Har idag haft kördag i Kyrkan. Vi gjorde mat tillsammans, kollade på Passion of the Christ och åt glass.

Tog mig ikväll också åter till S:t Andreas och deltog i kvällens Passionsgudstjänst. Tänk vad livet skulle kännas tomt utan möjlighet att fira Gudstjänst tycker jag.

När jag var i Stenkvista Kyrka i måndags bad vi en bön som jag tyckte var väldigt vacker och som hade ett personligt tilltal.

Herre, lär mig
Vänta- i förväntan
Tro- i djupaste smärsta
Hoppas- mitt i förtvivlan
Gå- rakt genom mörker
Glädjas- där ingen anledning tycks finnas
Tacka- för att Du kan göra allt detta möjligt!

So long!

/ Kim Baung


Skönhet

Idag har varit en otroligt bra dag. Den har varit helt fantastisk. Ett vackert besked och så skönheten i en varm och solig vårdag.


Jag känner den där glädjekänslan krypa inom mig och det känns så bra.


Ikväll sjung jag i S:t Andreas och Danskonfirmanderna dansade till. Dem är himla duktiga verkligen.


Tror jag ska springa dit imorgon igen och vara med på den sista Passionsgudstjänsten för det här året, men då bara vara, inte sjunga.


Nu blir det förhoppningsvis en promenad och lite inköp på Konsum Triangeln!


Tack kära Gud, tack!

So long!

/Kim Baung


En härlig dag

Vaknade imorse efter att ha drömt önskansvärda drömmar, dock med panik vilket (eftersom man ska det det bästa i allt) resulterade i att jag snabbt gick upp och tog mig till jobbet.

Väl på jobbet var det bara att fortsätta hetsträningen inför kvällens passionsandakt i Stenkvista Kyrka. Övning ger verkligen resultat och jag är vldigt nöjd med resultatet och prestationen ikväll.

Ute i Stenkvista fann jag också en Frälsarkrans så att istället för att vänta på den jag beställt lånade jag en peng av Katrin (eftersom jag glömt mina pengar hemma) och fick med mig en hem:)

Nu har jag precis hunnit stryka lite.

Jag saknar min älskling!!

Imorgon är det tidig morgon och orgel och pianolektion med Staffi, träna, träna, träna!

Ssedan mässa och Ungdomsgrupp.

På kvällen kl. 19.00 imorgon ska jag sjunga i S:t Andreas Kyrka på passionsandakten. Danskonfirmanderna ska göra det som dem gör bäst; dansa och jag får stå för sången.

Kom dit vettja!

Herrens frid!

/Kim Baung

Avbrott

God morgon!

Det varkar tråkigt nog ha blivit ett avbrot i det fina vädret. Idag är det grått och blött utanför fönstret. Jag är uppe tidigt och tvättar, men ska snart springa förbi kyrkan för att hämta lite pengar.

Eftersom min Frälsarkrans är borta så beställde jag igår en ny, längtar efter den. Passade också på att beställa en ny psalmbok i skinn, längtar efter den med.

Under det senaste året har jag varit väldigt dålig på att läsa Bibeln. Jag hade en period för några år sedan då jag verkligen tog mig tid och läste igenom många av Bibelns böcker, men orken har inte riktigt varit densamma. Hur som helst så plockar jag givetvis upp min älskade bok ibland.

Det som slår mig när jag läser Nya Testamentets texter är det faktum vilken radikal och i många fall konservativ person Jesus var. Ibland verkar den generella bilden av Jesus vara att Han mest gick runt och gjorde snälla saker, vilket givetvis stämmer, men man verkar glömma att Han också att Han var skarp i sina ordalag, att Han vågade säga vad Han tyckte till dem skenheliga, till dem mäktiga, till dem upphöjda.

Ibland kanske det vore en idé att fundera kring vad Jesus skulle säga till en själv, vad i mitt liv skulle Han ha anmärkningar på? Jag kan på egen hand komma på fler punkter, och jag önskar att jag vore mer radikal och mer diciplinerad för att leva enligt Hans vilja.

Ibland vore det kanske också en idé att våga vara lika ärlig och rak som Jesus var. Att ge upp tystnaden och verkligen säga rakt ut vad man tycker.

Jag tror att världen behöver radikala människor som verkligen vågar leva det dem lär. Och jag tror inte att det viktiga är att dem tror som jag, men att var och en som tror också lever efter pch i sin tro.

Den här världen behöver ljus, den här världen behöver passion.

Och jag behöver Jesus Kristus.

/Kim Baung

Rastlös

Det blev en ordentlig promenad och jag var rejält slut när jag kom hem. Nu har jag hunnit äta en lunch som jag själv lagat, vilket inte händer särskilt ofta eftersom jag tycker det är tråkigt och tidsödande att laga mat.

Det bör snart vara dags att ta itu med lite disk och städning, men jag har lite svårt för att finna motivationen.

Snart kommer förhoppningsvis J och det är bra eftersom jag börjar bli ordentligt rastlös. Varför kan jag aldrig riktigt njuta av en ledig dag?

/Kim Baung

Långpromenad

Om några minuter ska jag göra något som jag inte ofta gör. Jag ska ut på en långpromenad. Först och främst för att hämta min älskade systemkamera som nu återhämtat sig inne på verkstan, dels också för att min kropp skriker efter att få röra på sig.

Imorse fick jag sova ut och det var en himla skön känsla. Dock dröjde det inte länge innan jag började tänka på jobb som vanligt. I min hjärna började en process som syftade till att få mig att spela, spela, spela. Efter en stund tänkte jag att det kanske vore bra med en hel dag då jag låter bli att spela, men det lär inte hända. Jag har nämligen redan plinkat lite och tänker plinka mycket till innan denna dag är över.


Nästa vecka är det "Stilla veckan". För många betyder det en extra lång nästkommande helg. Är man ung så betyder det lov. Jobbar man däremot som präst eller musiker så betyder det riktigt mycket jobb. Jag ska jobba ordentligt nästa vecka och det känns himla skönt. Jag är gärna ledig en liten stund, men jag jobbar hellre än lång stund än är ledig en lång stund.

Har idag kollat klart filmen "Across the universe", den blir verkligen bättre och bättre för var gång man ser den.



För att inte minuterna ska bli till timmar ska jag dock börja röra mig utåt.

So long!


När en föraning av sommaren kommer

Vilket otroligt, himla superhärligt väder det är. Solsken kan verkligen göra en på bra humör.

Vaknade imorse och var verkligen inte taggad att ta mig upp. Efter att ha legat kvar i 30 minuter med konstant vägande fram och tillbaks mellan att ligga kvar eller att gå till jobbet så fick förnimmelsen av solsken mig att stiga upp. Nu så här några timmar senare är jag glad att jag gick. Det var en bra dag i skolan idag:)

Ska iväg och möte J om 40 minuter så dags att dressa snart. Imorgon är det lördag och imorgon är jag ledig så jag ska se till att ta mig en sovmorgon.

So long!

Att jävlas med sig själv

Imorgon ska jag upp riktigt tidigt och jag undar om jag sitter kvar vid datorn bara för att jag har något auktoritetsproblem (t.o.m. när det gäller mig själv) och vill jävlas med mig själv, eller om det bara är av den enkla anledningen att jag är nattmänniska.

Hur som helst, måste snart sova.

Jag och J har städat hemma hos mig idag, känns riktigt bra att ha fått det lite fint.

Min Frälsarkrans är borta, tappade troligtvis bort  den i helgen, hur som helst börjar jag få ordentlig abstinens. Jag får försöka hitta en imorgon.

( För sent publicerat)

/Kim Baung

RSS 2.0