Sömnbegär

Jag är otroligt trött, helst vill jag somna här och nu vid datorn på jobbet, dock vet jag inte om det kommer uppskattas imorgon av varken mig själv eller min boss.

Om jag gör mig iordning nu och går så är jag hemma om 45 minuter, annars dröjer det en timme drygt om jag tar bussen. Fan alltså, ibland önskar jag att jag hade en säng på jobbet. Ibland ser jag ingen större anledning till att ha lägenhet, jag spenderar ganska lite tid där och kunde jag sova på jobbet så skulle jag spara in 1 timme varje dag på att slippa gå eller ta bussen hit. Tänk vad underbart att vakna upp och ha arbetet precis framför sig. Visst låter det kanske lite skadat detta resonemang, men jag älskar mitt jobb och värdesätter det högt i mitt liv och så är jag någon slags "tidsocheffektivitetsivrare" som inte gärna vill låta tid gå åt till det som jag ser som onödigt.

Imorgon kväll ska jag träffa min kära vän Sandra, det var länge sen sist och nu ska vi ta en kväll att socialisera lite med varandra. Gnälla, klaga och ha roligt! Ser verkligen framemot det:)

Snart är det Valborgshelg. Min intention är att åka med Kloster församling på läger en natt (tors-fre) , sedan försöka vara ledig fredag till lördag eftermiddag och sedan har jag ungdomsläger tillsammans med Anna J i Tomas mellan lördag kväll och söndag kväll. 

Och sen så känner jag väldigt mycket för att åka bort med någon fantastisk människa några dagar. Att vara lite social, få lite miljöombyte och att komma bort från Eskilstuna en liten stund.

...och så vill jag ha en säng på jobbet, hmm?

Nu tror jag att jag ska käka lite av maten som jag köpte med mig från Spicy hot idag:)

So long!

/Kim Baung 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0