?

Vart köper man god karaktär?

Jag funkar helt enkelt inte längre!

Och ingen borde behöva stå ut med det här!




En fantastisk dag

Julafton är över och nu är juldagen här, den riktiga, fantastiska dagen om jag ska vara ärlig! Den dag då Jesusbarnet föds och inte kommersen göds!

Framträdandena (stavas det ens så?) gick fint, så jag tackar Gud för hjälpen!

Sitter nu hemma hos mor efter en snabb vända på Harrys! Hade hoppats att hjärtat mitt fortfarande skulle vara vaken, men tror att hon har gjort som alla vettiga människor och gått och lagt sig!

Själv är jag ännu inte sugen på att sova!

Men vad ska man göra vaken en natt då typ alla sover?

Kanske snart lägga sig och läsa lite ur boken från hjärtat mitt!

Förväntingarna på livet är just nu på topp, är rädd att dem inte kommer att vara det när jag vaknar imorgon!

Ska snart sota och sen lägga mig med min bok!

/Kim Baung

Bad

Och ibland går det upp för en vilken dålig människa man varit, och hur hemskt det än känns så uppenbaras möjligheten att förändra det och det ger glädje!

Ibland glömmer man det som rimligtvis borde prioriteras högst!

Saken är den att det mesta kan rättas till, det är iaf vad jag tror, och skulle det inte gå så är man som människa (tror jag) skyldig att göra så gott man kan ändå! Klyschan att "Livet går inte repris" är ju faktiskt sann, man får ett liv på denna jord och då lär det ju kännas bra när man till slut ligger på dödsbädden att veta att man iaf försökte.

Shit, känns som om det är lite av sentimentalafton, insikter vinns och så sitter jag och lyssnar på det fantastiska pianostycket "Bellas lullaby" från Twilight. Vilken fantastisk kärlekssaga, läste igår ut fjärde boken för andra gången bara för att kunna fly in i magins värld en liten stund. Jag kom på mig själv flera gånger under läsningen av boken nu för andra gången att nästan börja grina (och då menar jag inte skåningars förståelse av ordet).

Finns det något sådant som evig kärlek mellan två människor? Förhoppningsvis! Känns som om jag vill tro på det.

Jag borde panikstressa över min lägenhet, nästan ingenting är flyttat och fr.o.m. 1 januari är den inte längre min. Av någon anledning så känner jag mig inte särskilt stressad, kanske för att stresskvoten är fylld av en massa andra tankar på annat håll!

Och jag ber om kraft att klara av morgondagen och mina åtaganden!

/Kim Baung



Julen står för dörren

Vaknade upp imorse och så slog det mig plötsligt att det är dagen före julafton. När man var mindre var det en sådan otrolig längtan efter julafton, jag vet inte riktigt när denna eufori avtog.

Julafton detta år blir med familjen samt ett par solistframträdanden i olika Kyrkor. Brukar oftast tycka att julafton är en väldigt lång dag med en massa väntan på det som ska avklaras så det känns helt okej att jobba.

Vad finns det mer att skriva, var och klippte mig igår, alltid trevligt att få en pratstund med Ida!

Ska snart bege mig till Västerås för att förhoppningsvis lyckas inhandla den sista viktiga julklappen, BIG PROJECT!



Och vinner jag något på att bry mig? Hope so!

AG

Och någonstans och på något känns allt detta väldigt bräckligt...

Och någonstans och på något sätt så hoppas jag ändå...

Och just nu, här hos mig så är min övertygelse att det kommer bli bra ändå...


För jag kan inte leva på det sättet...

Och jag gillar den här känslan

Det har hänt så mycket på sistone och det händer så mycket just nu i livet, så känns det i alla fall från mitt perspektiv.

I måndags hade vi Luciatåg på Hammargärdet, eleverna är så himla duktiga allihopa!

Tisdag och onsdag rullade på av bara farten med jobb, sånglektion med Felicia och mycket annat!

Igår var det torsdag (jag vet, det här liknar verkligen en veckosummering) och eftermiddag och kväll spenderades på mitt gamla jobb Odlarskolan med avslutning och Fulklappsbyte och lite festligheter med lärarna. Mycket trevligt även om det bara var jag och Martina som orkade hålla igång till efter midnatt, men det är så det brukar vara och vår käre Selén är ju i Israel så den tappra skaran blev jag och min vän!

Idag är det så fredag och jag tvingade mig upp tidigt imorse för att ta mig till Hammargärdets skola för avslutning. Det var en mycket fin förmiddag och jag blev väldigt rörd av både omfamningar och julklappar. Av någon anledning går det alltid så starkt upp för mig just sista dagen hur väldigt mycket saker och ting betyder för mig, troligtvis för att man annars är så inne i det man gör och inte riktigt hinner reflektera. Jag tycker så väldigt mycket om denna arbetsplats, alla elever och lärare och trots att jag inte är någon morgonmänniska så är detta ett jobb jag verkligen uppskattat.

Nu blir det nästan inget mer jobb detta år. PÅ Julafton ska jag dock sjunga i Tumbo Kyrka kl.15.00 och Fors Kyrka 23.30 vilket jag verkligen ser framemot. Har nyligen suttit och repat repertoaren.

Nu ikväll hann jag även med att gå på Gamla Stadens Kammarkörs julkonsert i Fors Kyrka. Väldigt vackert och Elin Sjönneby imponerade starkt på mig med en otroligt vacker stämma. Sedan är det ju alltid en fröjd att se Mats Stenlund dirigera och lyssna på denna fantastiska kör.

Snart är det nya året här och det börjar dra ihop sig för att börja studera. Just nu är det lite blandade känslor...

Och vad gäller våren så blir det kanske inte som dem flesta trott, jag hoppas få överraska er med glädje! Både för er skull och min egen:)

Imorgon kommer hjärtat mitt till mig<3

/Kim Baung

Vit morgon

Det är fullt med snö ute, jag har julkänslor i kroppen, jag är trött för jag satt uppe halva natten, men jag är någonstans glad mitt i allt detta kaos. Det känns som om saker och ting kommer att braka samman snart men jag känner mig ändå väl förberedd. Livet går vidare och jag har mina mål som troligtvis kommer lyfta allting!

Jag vet inte om det är jag som förbereder mig på något som jag inte har att vänta, men allt måste vända snart, det här kommer inte riktigt att fungera. Organisatoriskt är det kaos och kaos funkar inte riktigt!

Mycket att hinna idag, känns som om jag måste röra på mig snart!

Fuck!


En bra dag

Jag känner mycket glädje idag och jag tackar Herren för det!

Syster Amelie fyller år, grattis, grattis!

Klockan 16.00 blir det Luciakonsert i Fors:)

Efter det bär det av till Kloster för övernattning/lussevaka, mycket kul.

Innan allt detta ska det dock ätas gott, mat och tårta:)

Igår hade jag en trevlig utekväll med kära Tim och Christer, väldigt länge sedan sist så det var välbehövligt:)

Mitt hjärta (alltså inte det jag har i kroppen) utan min underbara flicka är i Köpenhamn på miljömötet. Längtar så efter henne men förhoppningsvis är det inte många dagar tills jag får ha henne i min famn igen<3 Börjar verkligen bli sötsliskigt sentimental men det hör väl till den här underbara känslan:)

Herrens frid!

/Kim Baung

Dagen

Vaknade imorse någorlunda pigg iallfall. Har idag spelat på adventsmässa ute i Tomas, mycket trevligt. Fick också tillfälle att tjata lite med kära Inger:)

Nu hemma hos mor, min mobil har dött vilket förargar mig en aning eftersom jag vill prata med min sötnos!

Snart kommer Johanna för att  träffa lilla Rosie!

Imorgon är det kör i Kyrkan och efter det ska jag och vänner ha middag hemma hos mig. Det kommer bli sent men förhopnningsvis väldigt trevligt!

Imorgon ska jag träffa min kära H-C igen, det känns bra, längtar faktiskt! På rätt väg!

/Kim Baung

Yeah!

Och jag slappnar av, släpper taget och väljer tillit. Vissa saker ska man inte försöka styra över, jag tror detta är just en av dem sakerna. Jag tror på dig, för jag måste göra det!

Är på god väg att sänka en flaska Riesling, ska snart hem till Johan och Amina, där går nog le Molino åt:)

Imorgon är det eftermiddagsjobb. Shit, söndag snart. OMG!

Förhoppningsvis en kul grej inplanerad till fredag, politik here I come!

Måste röra mig snart så länge natten är ung!

Får se vad denna kväll bjuder på!

/Kim Baung

RSS 2.0