Med förväntan om sol

Det verkar som om det ska bli strålande fint imorgon. Därför funderar jag på att ställa klockan riktigt tidigt och gå upp och bränna några timmar i solen.

Livet springer på i sin egna lilla takt. Jag är väldigt förväntansfull på Milano-resan och börjar längta rejält.

I helgen som kommer fyller syster Lisas år:) Ska också hinna vara ett tag ute på Ridön, hoppas på riktigt fint väder där med.




/Kim Baung

En underlig känsla...

Jag trodde inte det vore möjligt...

Sällan tänkte jag...

Men det var värt...

Jag är glad.

 Den här dagen har varit riktigt bra . Jag ska snart kolla en film och sedan däcka plakat i sängen eftersom jag sovit så lite dem senaste dagarna.

Twligiht 2 lästes ut igårkväll. Bella och Edward återförenades, nu måste jag ha bok nr 3.

So long!

/Kim Baung

Sorgsenhet

Idag när jag kom till Västerås lite tidigare än min kurs började gick jag snabbt till en bokaffär för att köpa del två i Twiligtserien. Del ett läste jag ut på tåget till V-ås om jag minns rätt. Hitills idag har jag plöjt igenom 245 sidor och då har jag ändå blivit undervisad i orgelspel m.m. de flesta timmarna av denna dag. Hur som helst, det är svårt att släppa boken...

Dock gör den mig väldigt sorgsen, att Bella lämnas, det är fruktansvärt att genom bokstäverna uppleva hennes uppgivenhet och trasighet, jag hoppas snart att hennes älskade vampyr Edward är tillbaks hos henne.
 
Jag borde gått och lagt mig bums när jag kom innanför dörren för 40 minuter sedan, men jag är väl för invand med att alltid sitta en stund vid datorn. Imorgon måste jag troligtvis upp riktigt tidigt för att ta mig till morgonmässa i Domkyrkan i Västerås, jaja, det blir nog bra.

God natt!


Rekord

Idag gick jag upp 15.20, jag tror helt klart att det är rekord, jag brukar inte kunna sova så länge.

Ska snart ta en buss ut till jobbet och spela orgel. Imorgon åker jag på Orgelspelarkurs i Västerås och allt för sent har jag kommit på att jag har massor att förbereda.

Jag tycker inte alls om att stressa.

Vädret fortsätter sin mulna visa och sinnesstämmningen blir väl en aning påverkad av det skulle jag tro.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om... Jag vill åka bort från den här stan ett tag, se något nytt, uppleva någon ny plats, uppleva något nytt helt enkelt.

Och så önskar jag att jag haft tid till en filmtittning ikväll, men tyvärr finns det nog inget utrymme i min tidsplanering för det.

Jag börjar bli dålig på planering ibland, troligtvis beror det på sommarens ankomst (även om den är väldigt regning), men jag behöver skärpa till mig.

Snart går bussen, adjö så länge!

/Kim Baung

Det här är en känsla av kärlek


I feel love when I look
I can't wait I'm really shooked
I feel love when I look into your eyes

/The Kelly Family

Vilken otrolig låt, det här är en kärlekslåt som går på djupet och berör, vilken otroligt härlig känsla.

Inatt ska jag somna med denna låt sjungandes i huvudet...

/Kim Baung

Varför mobilen?

Min mobil mår inte så bra. Ibland kan jag inte skicka iväg sms. Nu verkar sms som skickas till den inte heller komma fram. Oh vad trött jag blir.

Jag blir allvarligt rädd att sms inte kommer fram... Tänk om någon skickar något viktigt och så får jag det aldrig?

Eller att jag skickar något viktgt som inte kommer fram...

Jag sitter nu här framför datorn och äter min älsklingsglass. Kvällen spenderades med trevligt sällskap. Jag försökte laga en god middag men det gick som väntat åt skogen, men jag skyller på att grisen var seg och det kan knappast vara mitt fel.

Nu lyssnar jag på det underbara bandet The Kelly Family. Ska snart sjunga en av deras låtar på bröllop, det ska bli intressant må jag lova:)

And the only thing missing is that step, that sparkle, that decission...

Good night!

/Kim Baung


Lugnt och fint

Gårkvällens personalfest slutade till slut i Mesta hemma hos en arbetskamrat. När gänget väl kom dit var alla ganska trötta så det blev inte mycket till efterfest. Under kvällen hann vi också med Grappa och Harrys. Kvällen var lugn och fin till största del så det var skönt att vakna upp klockan åtta imorse och ta sig in mot stan. Lilla Alex sover nog fortfarande ute i Mesta i en villa som inte är hans haha.

Nu ska jag snart ut till Ungdomslägret, jag har det så pass välsignat att jag får skjuts ut eftersom några ur arbetslaget skulle in och handla... Guld värt!

Saknar min lilla Johanna.

Lägenheten ser inge vidare ut så imorgon är det storstädning som gäller:)

Dags att "fixa" sig som folk brukar uttrycka det. Själv tror jag att Gud "fixar" folk, vi människor är nog ganska dåliga på att fixa oss, men med Guds hjälp går allt. Nu blir det lite väl långsökt, nu är det svammel.

Guds frid gott folk!

/Kim Baung

Galen efterfest

Hmm. Dags att snart ta sig hem.

Eller bara åka direkt till Gilwell...

Eller vad ska man göra?

Jag är väldig kär...

/ Kim Baung

Utgång

Hemma igen från barn och ungdomsläger på Gilwell. Ska strax bege mig mot kvällens middag (personalfest för Odlarskolan).

Av någon anledning är jag full av förväntan, jag hoppas att det här blir en bra kväll med inte alltför dumma val.

Imorgon hade jag tänkt åka ut till Gilwell igen, förhoppningsvis riktigt tidigt.

/Kim Baung

Vad hände, vart tog tiden vägen?

Idag var dagen så till slut här. En dag jag inte reflekterat om speciellt mycket innan, men som blev alltför uppenbar mitt i stunden.

Idag var det avslutningsdag på Odlarskolan. Idag har jag jobbat sammanlagt 3 skolår på denna skola.

Idag gick gårdagens 7c ut som 9c. Idag försvann stora delar av mina första minnen av Odlarskolan ut ur skolan men finns givetvis kvar i minnet. Och mitt i allt infann sig en sorglig känsla.

7c var den första klassen jag verkligen var inne och jobbade i, de första elever jag upprättade någon slags kontakt med. En klass med väldigt många härliga individer som ur sina personligheter och val skänkt mig många anledningar till glädje och stolthet. Jag känner faktiskt 
tomhet även om jag jobbat väldigt lite på Odlarskolan under det senaste året och knappt träffat eleverna i 9c. Jobbet och eleverna har ändå funnit där och nu är dem utflugna.

Duktiga Felicia sjöng på avslutningen "Aischa" med mig som lite komp, det är en oerhörd glädje när unga människor vågar visa sina talanger.

Och tänk vad jag kommer att sakna fredagarna med Anna, Felicia och Ida som gjorde till vana att komma och prata och sjunga med mig i aulan. 

Nu är det knappt två månaders jobb kvar i Tomaskyrkan. Undra vad Kim ska göra sen?

???

/Kim Baung


Nystart

Gårdagskvällen var i många aspekter katastrofal och en dålig upprepning. Jag kan inte vakna upp fler gånger med ångest.

Jag skäms för mig själv, nu måste jag låta det vara slut med dåliga val. Nu är det dags att lära av sina misstag och låta andra slippa ta smällen för min dumhet.

Jag är trött på det här livet så nu är det dags att förändra´det.

Förlåt alla ni som kom i vägen för min ilska, rädsls och dumhet igår. Jag är mycket ledsen för det jag sa och gjorde.

Och jag ber Dig Gud att skydda mig med Din starka hand.

Förlåt mig för Jesu Kristi skull vad jag har brutit! Amen!

Imorgon är det avslutningsmiddag för niorna på Odlarskolan, ikväll ska jag och Johanna planera lite, jag ser framemot det.

På tisdag är det avslutning, ser framemot det också.

På onsdag ska jag förhoppningsvis träffa Ksenia, hoppas verkligen att det blir av nu:)

Någon dag i veckan hoppas jag att jag får möjlighet att träffa dig och be om ursäkt aniskte mot ansikte.

Syster Amelie var superfin i tidningen, grattis till studenten:)

Nu ska jag iväg och rösta.

Ikväll ska jag och Jomski kolla film:)

/Kim Baung

En kväll med Tyrkisk Peber

Jag sitter här hemkommen från jobbet. Köpte med mig en påse Tyrkisk Peber, det har blivit en vana de senaste dagarna. Är det inte Ben och Jerrys...

Idag har jag varit uppe på Odlarskolan och sjungit med Felicia, det kommer att blir så fint på skolavslutningen!

Nu tänkte jag publicera lite bilder, några från systers konfirmation (där syster och Emelie sjöng så fint) och några från en fotopromenad jag tog i förrgår.





















Nu lite film...

God natt!

/Kim Baung

RSS 2.0